Home » Wie ben ik

Mijn naam is Priscilla Groart, geboren op 10 november 1991 te Soest. Ik woon met mijn man Brendan samen in een appartementje in Veldhoven. 

Net zoals vele anderen die fotograferen ben ik begonnen met een compactcamera maar al snel wou ik graag wat meer mogelijkheden. Toen heb ik dus mijn spiegelreflex camera aangeschaft en ben mij er meer in gaan verdiepen. Dat is ook de reden waarom ik in 2011 een beginnerscursus fotografie heb gevolgd bij de Parasol in Veldhoven. Dit smaakte al gauw naar meer en toen ben ik flink gaan oefenen! Wat heeft geresulteerd  in dat ik al vele paarden, honden en andere dieren op de gevoelige plaat heb vast mogen leggen!


Het is dus voor mij naast mijn eigen dieren en dat ik graag paardrijd ook echt een hobby! Dat is ook de reden waarom ik mijn reportages redelijk betaalbaar kan houden, maar ook voor mij gaat er natuurlijk veel tijd zitten in het uitzoeken, bewerken van mijn foto's, plaatsen op de site en natuurlijk slijtage aan mijn camera en zo blijft het leuk!

Ik ben in 2013 geslaagd voor de opleiding vakbekwaam verkoper dier aan de Groene Campus, tijdens en na deze opleiding heb ik gewerkt in een dierenwinkel in Veldhoven. Vanaf 1 januari 2017 ben ik werkzaam als fotografe bij Poses Fotografie. Naast mijn werk hebben wij een kwekerij. Hier kweken wij kleinschalig met onze valkparkieten welke wij ook tam maken. Voor meer informatie: Valkparkietenkwekerij Little Stars.


Dieren zijn dus een grote passie van mij en het was dus bijna vanzelfsprekend om dit te combineren met mijn fotografie! 


Canon 1000D
Canon EF-S 18-55 mm
Canon 70-200 mm L USM
Canon EF 50 mm
Reflectiescherm