Home » Review wanddecoratie

Review wanddecoratie

Naar aanleiding van mijn review van het fotoboek van Saal Digital ben ik gevraagd om ook de wanddecoratie te reviewen.

Software
Net zoals ik al vertelde in de review van het fotoboek spreek de software eigenlijk voor zich. Van tevoren kies je welk soort wanddecoratie je graag wilt bestellen, op welk formaat en met welke ophanging. Nadat je dit hebt gedaan kun je beginnen met het ontwerpen. Onderaan deze review is terug te lezen voor welke soorten en formaten ik heb gekozen. 

Levering
Ik heb mijn bestelling gedaan op zondag, bij de levertijd stond dat ik mijn bestelling op vrijdag kon verwachten. Op woensdag is deze verzonden en vrijdag ontvangen. Het enige nadeel aan de levertijd is dat de zendingen geproduceerd worden in Duitsland en het om deze reden dus ook wat langer duurt.

Alles was verder weer goed verpakt, achter elke wanddecoratie zat een stuk karton om deze te beschermen en ter bescherming van het oppervlak nog een stuk plastic, wat vervolgens samen weer in plastic zat verpakt. Elke wanddecoratie is zo apart verpakt en dus ook beschermt. Om het geheel zat nog een stevig karton en is dus ook netjes aangekomen.

Wanddecoratie
Ik heb gekozen voor 3 soorten wanddecoratie met tevens 3 verschillende foto's. De canvas is bij veel mensen natuurlijk al bekend en heb ik voor deze review gekozen voor een hardschuimplaat, alu-dibond en acrylglas. De kwaliteit is net als bij het fotoboek erg goed! De wanddecoratie is stevig, de kleuren kloppen en komen mooi uit. Het enige wat ik een nadeel vind is dat er voor een ophanging apart extra kosten bijkomen, hier moet je dus opletten bij het bestellen en wat voor soort ophanging je wilt. Graag zou ik zien dat er een standaard ophangen bij zit en wanneer je voor een luxere ophanging wilt gaan je deze voor een meerprijs bij kunt bestellen. Het acrylglas spiegelt (wat logisch is met glas) dus hiermee moet wel rekening gehouden worden waar je deze graag op wilt hangen, de schuimplaat en de alu-dibond hebben dit niet.

Mijn wanddecoratie
Alu-Dibond 20 x 30, zonder ophanging
Hardschuimplaat 20 x 30, Dikte: 5 mm, zonder ophanging
Acrylglas 13 x 18, Dikte: 5 mm, zonder ophanging

Totaalprijs € 51,85 + € 4,95 verzendkosten

Al met al dus weer tevreden over de wanddecoratie van Saal-Digital!

Hieronder foto's van mijn wanddecoratie