Home » Review fotoboek

Review fotoboek

Gepubliceerd op 12 juni 2016 om 18:03

Review fotoboek Saal Digital

Afgelopen dinsdag heb ik het fotoboek besteld wat ik uit mocht proberen van Saal Digital Nederland​. Hiervoor moest ik een review schrijven dus bij deze!

Software
Ik heb het fotoboek gemaakt in de software van Saal Digital, deze software werkt erg fijn en spreek eigenlijk voor zich. Iedereen kan hiermee een fotoboek maken! Je kunt kiezen uit een lay-out of het helemaal indelen naar eigen smaak. Ik heb mijn fotoboek zelf ingedeeld en de foto's vullend over de hele pagina gedaan. Het gaat immers echt om de foto's en zo is alles goed zichtbaar.

Ik vond het erg lastig kiezen maar na 1,5 uur had ik het toch hoe ik het precies wou, dit lag dus niet aan de software maar twijfelde zelf heel erg ;). Toen ik uiteindelijk tevreden was het boek besteld en toen kon het wachten beginnen!

Levering
Bij de levertijd stond dat ik zaterdag het boek thuis kon verwachten maar dit was vrijdag, een meevaller! Het boek zat goed verpakt in karton en om het boek zelf nog plastic om het te beschermen en dus helemaal heel aangekomen.


Fotoboek
Toen het boek geopend en de bladzijdes zijn zeer stevig, de foto's erg mooi van kleur, details komen goed naar voren (soms te goed zag dingen die ik op de laptop niet had gezien. :P) en ook het verloop tussen de bladzijdes is goed bij de foto's die over 2 bladzijdes zijn geplaatst! Het enige minpuntje wat ik eigenlijk kan verzinnen is dat ik de blanco pagina mis helemaal voor -en achteraan, hierdoor zijn de eerste en laatste pagina's dus ook gedrukt op de kaft en dit zie je wel door een randje buitenom. Dit is verder niet heel erg storend en mocht je deze bladzijde willen kan je deze natuurlijk wel zelf toevoegen via de software.

Al met al dus zeer tevreden over dit fotoboek!

Mijn fotoboek:
Fotoboek 28 x 19 (A4 liggend)
Binnenkant: glanzend, 28 pagina´s
Cover: glanzend & ongewatteerd
Zonder barcode

Totaalprijs: € 41,15 + € 4,95 verzendkosten

Hieronder kun je mijn fotoboek inzien:
https://www.saal-digital.nl/service/share-order/?eZ5knEKk68sfqh4BAsxDtDpTDzwgg53YqebZj06p


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.