Home » Nieuws
Augustus 2016

Workshop zonsopkomst op de heide

Afgelopen dinsdag (23/08) was ik al vroeg uit de veren! 
Om 05.15 zat ik al in de auto op weg naar de Roestelberg in Kaatsheuvel. Hier werd die dag namelijk door Cyrille van http://mijnstijlfotografie.nl/ een workshop gegeven hoe honden te fotograferen in de paarse heide bij zonsopkomst. Dit had ik nog nooit gedaan dus was helemaal nieuw maar wat was het gaaf!

Eerst werden er een aantal dingen uitgelegd om vervolgens snel aan de slag te gaan want de zon kwam natuurlijk ook al op. Toen zijn we gaan oefenen met het tegen de zon in fotograferen en de bijbehorende instellingen, wat later liepen we iets verder waar de paarse heide wat meer zichtbaar was. Inmiddels was de zon natuurlijk ook wat verder op dus we bleven flink aan de gang met het veranderen van de instellingen.

Al met al een leerzame (vroege!) ochtend maar dit was het zeker waard! Ik ben ook trots op de plaatjes die ik heb kunnen schieten en zeker een aanrader!

Alle foto's die ik toen heb gemaakt zijn hier terug te vinden.

Lees meer »
Juni 2016

Review fotoboek

Review fotoboek Saal Digital

Afgelopen dinsdag heb ik het fotoboek besteld wat ik uit mocht proberen van Saal Digital Nederland​. Hiervoor moest ik een review schrijven dus bij deze!

Software
Ik heb het fotoboek gemaakt in de software van Saal Digital, deze software werkt erg fijn en spreek eigenlijk voor zich. Iedereen kan hiermee een fotoboek maken! Je kunt kiezen uit een lay-out of het helemaal indelen naar eigen smaak. Ik heb mijn fotoboek zelf ingedeeld en de foto's vullend over de hele pagina gedaan. Het gaat immers echt om de foto's en zo is alles goed zichtbaar.

Ik vond het erg lastig kiezen maar na 1,5 uur had ik het toch hoe ik het precies wou, dit lag dus niet aan de software maar twijfelde zelf heel erg ;). Toen ik uiteindelijk tevreden was het boek besteld en toen kon het wachten beginnen!

Levering
Bij de levertijd stond dat ik zaterdag het boek thuis kon verwachten maar dit was vrijdag, een meevaller! Het boek zat goed verpakt in karton en om het boek zelf nog plastic om het te beschermen en dus helemaal heel aangekomen.


Fotoboek
Toen het boek geopend en de bladzijdes zijn zeer stevig, de foto's erg mooi van kleur, details komen goed naar voren (soms te goed zag dingen die ik op de laptop niet had gezien. :P) en ook het verloop tussen de bladzijdes is goed bij de foto's die over 2 bladzijdes zijn geplaatst! Het enige minpuntje wat ik eigenlijk kan verzinnen is dat ik de blanco pagina mis helemaal voor -en achteraan, hierdoor zijn de eerste en laatste pagina's dus ook gedrukt op de kaft en dit zie je wel door een randje buitenom. Dit is verder niet heel erg storend en mocht je deze bladzijde willen kan je deze natuurlijk wel zelf toevoegen via de software.

Al met al dus zeer tevreden over dit fotoboek!

Mijn fotoboek:
Fotoboek 28 x 19 (A4 liggend)
Binnenkant: glanzend, 28 pagina´s
Cover: glanzend & ongewatteerd
Zonder barcode

Totaalprijs: € 41,15 + € 4,95 verzendkosten

Hieronder kun je mijn fotoboek inzien:
https://www.saal-digital.nl/service/share-order/?eZ5knEKk68sfqh4BAsxDtDpTDzwgg53YqebZj06p

Lees meer »
Mei 2016
April 2016

April: 10% korting!

Maak in de maand april een afspraak voor een reportage en krijg 10% korting! Heb je al een reportage gehad en wil je nog graag een nabestelling doen? Wanneer je deze doet in de maand april krijg je ook 10% korting op je gehele nabestelling!

» Plan nu een reportage «
» Of doe een nabestelling «

 

(De reportage kan het gehele jaar gepland worden!)

Lees meer »