Home » Informatie

De duur van de fotoreportage is afhankelijk van wat voor reportage uw boekt. Zo zijn we met alleen portret foto's natuurlijk sneller klaar dan een reportage waar ook foto's los van het dier gemaakt zullen gaan worden. Ik streef er altijd naar uw dier zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen en neem hier dus ook rustig de tijd voor. Het ene dier is het ander niet en zal dus sneller of minder snel zijn of haar aandacht verliezen. Dit kan natuurlijk ten koste gaan van de kwaliteit van de foto's wat we natuurlijk niet willen!


Wat punten die mee kunnen helpen bij het goed laten verlopen van de reportage:

  • Zorg ervoor dat het dier bij aankomst van de fotografe er schoon en netjes uit ziet.
  • Zorg dat uw dier op de afgesproken tijd klaarstaat, zo kunnen we meteen door naar de locatie en beginnen met de reportage.
  • Het heeft altijd een voordeel als u van te voren geoefend heeft met stilstaan.
  • Er wordt indien van toepassing in de volgende volgorde gewerkt: 1. portret, 2. actie foto's & 3. rijfoto's
  • Het is altijd een handig een extra persoon te regelen, dit voor het evt. vast houden van het dier, afleiden zodat het dier mooi staat voor de foto's, reflectiescherm vasthouden etc.
  • Het afleiden van het dier kan met: geluidjes op een telefoon, plastic zakje, brokjes, speeltje etc.
  • Zorg er ook voor de uw harnachement schoon is.
  • Wanneer u zelf ook op de foto wilt zorg dan voor schone, bijpassende kleding wat niet teveel afleidt van het dier.
  • Foto's worden altijd gemaakt bij natuurlijk licht (buiten).Na de reportage

Na de reportage ontvangt u via de mail een link naar een pagina op mijn website welke beveiligd is met een wachtwoord en dus alleen beschikbaar is voor u. Dit wachtwoord wordt natuurlijk meegestuurd met de desbetreffende mail. Hier kunt u alle gelukte en onbewerkte versies terug vinden van de reportage. Deze foto's mogen niet opgeslagen, gekopieerd of op welke manier dan ook gebruikt worden! Hier zijn de foto's die u na de selectie ontvangt met logo voor! Deze foto's zijn puur zodat u de mooiste foto's uit kunt kiezen. Het verschilt per reportage hoeveel foto's u mag kiezen, dit kunt u vinden onder de tarieven, mocht u nog extra foto's willen kunt u hiervoor de prijzen vinden bij nabestellen.

Nadat u de mooiste foto's heeft uitgekozen worden deze natuurlijk nog nabewerkt, u kunt de bewerkte foto's op webformaat met logo dan binnen 3 weken verwachten. Deze worden via WeTransfer naar u toegestuurd zodat u ze kunt downloaden en de kwaliteit zo veel mogelijk behouden blijft.